SELKÄPLUSSAN PALVELUVALIKOIMA

PIDÄ HUOLTA ITSESTÄSI

Naprapaatti on tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikan ja hoidon ammattilainen. Naprapatiassa korostuu manuaalinen terapia eli käsin tehtävä hoito. Naprapaatti on kiinnostunut nivelistä ja niiden liikkeistä, mitä tunnustellaan käsillä jo alun tutkimisessa. Nivelet ovatkin usein syynä myös lihasten kireyksiin. Niveliä voidaan käsitellä manipulatiivisilla ja mobilisoivilla tekniikoilla. Ennen nivelten käsittelyä kuitenkin hoidetaan mahdollista kipua ja tarvittaessa lihaksien kireyksiä, millä saadaan keho rentoutumaan itse käsittelyä varten. Nivelten käsittelyllä saadaan parannettua kehon toimintaa ja palautettua kehon normaaleja nivelten liikeratoja tarpeen mukaan.

NAPRAPATIA

FYSIIKKAVALMENNUS

ASETA TAVOITTEITA

Fysiikkavalmennuksessa korostuvat puhtaat suoritustekniikat ja vammojen ennaltaehkäisy. Oikeat ja monipuoliset kuormitustavat takaavat parhaan mahdollisen pohjan kehittymiselle. Tavoitteiden asettaminen on kehityksen ja motivaation kannalta tärkeää. Me voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tavoitteitasi voivat olla esimerkiksi: lihasvoiman ja räjähtävyyden parantaminen, aerobisen suorituskyvyn nostaminen, liikkeen oikean suoritustekniikan oppiminen, painon pudotus tai vaikka yleisen kuntosaliharjoittelun perusteiden oppiminen.

LIHASTEN HUOLTO

Hieronnan keinoin pystyt vähentämään lihasjännitystä ja rentouttamaan kroppaa esimerkiksi raskaan harjoittelun tai työviikon jälkeen. Usein myös niskaperäiset päänsärkyoireet helpottavat hieronnalla. Hieronta on yksi naprapatiaan sisältyvä työkalu, mitä käytetään usein esihoitona. Tutkimme hieronta-asiakkaan käynnin yhteydessä ja pystymme konsultoimaan, mikäli vaivan luonne tarvitsee jotain muuta käsittelyä. Hieronnassa käytössämme on myös sarjakortit, joiden avulla pystyy säästämään kokonaiskustannuksia.

HIERONTA

YRITYKSEN TYÖHYVINVOINTI

LISÄÄ TEHOA YRITYKSEESI

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa ja päätavoitteemme on lisätä työntekijöiden ymmärrystä ergonomiasta sekä tuottaa yleisen energiatason nousua ja vähentää sairaspoissaoloja. Yleisimpiä keinoja toteuttaa tavoitteemme on pitää työntekijöille avoin vastaanotto pari kertaa kuukaudessa. Lisäksi pystymme tuottamaan pienryhmille jaksoja, mihin he voivat osallistua vapaa-ajallaan. Kiinnostuneimmille tarjoamme elämäntaparemontteja ja yksilöllisiä valmennus- ja ravitsemuspalveluita. Tarvittaessa kartoitamme yrityksenne ergonomian osalta ja luomme ehdotelman parannuksista.