Yritysratkaisut

Yrityksesi hyvinvoinnin avaimet

Naprapaatti Sami Laitinen

Suorituskyvyn parantaminen työhyvinvoinnin kautta

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa ja päätavoitteemme on vähentää sairaspoissaoloja ja lisätä työntekijän tehokkuutta. Hyviä keinoja toteuttaa tavoitteemme on esimerkiksi järjestää työntekijöille avoin vastaanotto ”yrityshieroja” -periaatteella pari kertaa kuukaudessa. Näin mahdolliset työkykyä haittaavat vaivat saadaan ja varhaisessa vaiheessa kuriin. Tämän lisäksi ergonomianeuvonta ja kuntouttava harjoittelu aina fysiikkavalmennukseen asti on mahdollista. Tarvittaessa kartoitamme yrityksenne ergonomian osalta ja luomme ehdotelman parannuksista. Palveluvalikoiman voi muokata tarpeiden mukaan.

Avoin vastaanotto

Avoin vastaanotto voidaan järjestää yrityksenne omissa tiloissa, minne kuljetamme hoitopöydän sovittuina vastaanottopäivinä. Avoimen vastaanoton tarkoitus on, että työntekijä voi käydä työpäivän ohessa hoitamassa vaivaansa ja saamassa neuvoja jatkoon. Yleisin kohderyhmä on päätetyöskentelijät, jotka kärsivät usein selkä-, niska- ja hartiakivuista. Avoimen vastaanoton kesto on sopimuksen mukaan 30-60min per työntekijä. 

Ergonomia ja valmennus

Sähköpöydät ja säädettävät istuimet ovat nykyään arkipäivää, mutta silti se ei aina ratkaise kaikkien ongelmia. Joskus kipeytyvät lihakset voivat johtua pienestäkin ”virheellisestä” toimintamallista. Pystymme auttamaan tämän ongelman ratkaisussa. Monesti pienet taukojumpat tai ohjattu yksilöity harjoittelu on tarpeeseen pitkittyneissä kiputiloissa. Pystymme auttamaan taukojumppatilan suunnittelussa tai yksilöllisessä harjoittelussa/ valmennuksessa.

FAKTOJA